Raise3D Fordelsprogram

Ved å handle din Raise3D maskin hos E3printable.no kan du bli med i vårt frivillige FORDELSPROGRAM for Raise3D. Dette innebærer at du som har handlet din Raise3D maskin hos oss får 15% rabatt på alle deler og filament til Raise3D i nettbutikken.

For å bli medlem i Raise3D fordelsprogram trenger vi noen opplysninger av deg. Når du mottar bekreftelse på at din maskin er registrert i systemet vil du kunne din rabatt i to år fra kjøpsdato. Medlemskapet er gyldig fra du melder deg inn, og er dermed IKKE tilbakevirkende.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager før ditt medlemskap blir registrert. Ordre som kommer inn før du er bekreftet registrert vil ikke bli rabattert.

MASKINEN SOM REGISTRERES MÅ VÆRE KJØPT HOS E3PRINTABLE. Gjelder KUN varer bestilt gjennom nettbutikken av kunden selv. Rabatt kan ikke påføres bestillinger utenom nettbutikk uten særskilt avtale. Medlemskapet er IKKE tilbakevirkende, så det vil ikke bli etterbetalt rabatt for varer kjøpt før innmelding. Vi gjør oppmerksom på at vi går gjennom alle søknader manuelt for å bekrefte kjøpsdato og serienummer for å unngå misbruk. Vi gjør oppmerksom på at betingelsene for medlemskapet kan endre seg, og vi vil i så fall varsle om dette via den registrerte e-mailen. GJELDER IKKE ALLEREDE NEDSATTE VARER.