Om E3printable.no

Hvem er E3printable AS?

Siden oppstarten i 2016 har E3printable AS vært fokusert på å levere 3D print relaterte varer og tjenester til bedrifter, skoler og private som er opptatt av kvalitet. Drivkraften er ekte lidenskap for 3Dprinting og gleden av å ha fornøyde kunder. Vi bruker mye tid og ressurser på å teste varene vi tilbyr kunder for å sikre at de holder den kvaliteten vi ønsker å tilby. Vi er også opptatt av at våre leverandører skal ha strenge krav til kvalitetskontroll slik at kunden får ett perfekt produkt hver gang. Ved avvik tar vi saken rett tilbake til leverandør/fabrikant og forventer svar på hva som har gått galt. Dette har gitt oss unik kunnskap og respekt blant leverandører. 

 

Ved starten i 2016 var det ett enkeltmannsforetak og lager og kontor var hjemme hos daglig leder. I dag har blitt AS og er totalt tre ansatte med kontorlokaler og ett stort demorom der du er velkommen til å se på ett utvalg av de maskinene vi selger. Vi har også plass til opplæring og vil starte opp med kurs så snart vi kan gjøre dette trygt med tanke på Covid og smittevern. Vi har ett eget lager som til enhver tid har flere tusen ruller med filament og deler klare til levering. Siden våre leverandører for det meste er lokalisert i europa kan vi som regel få tak i utsolgte varer rimelig fort.

 

På få år har vi allerede rukket å bli anerkjente som offisielle leverandører av merker som Raise3D, Zortrax, Builder, Omni, Fillamentum, FiberThree og mange andre. Vi leter utenfor de store grossisstene for å finne de som virkelig kan levere kvalitet fremfor masseproduksjon. 

Kan jeg komme til dere for å få en demo?

Vi har ett flott demorom med mange av de mest populære maskinene vi selger på utstilling. Her kan du se maskinene jobbe, du kan se modeller de har produsert og få all informasjon du måtte ønske om dem. KLIKK HER FOR Å AVTALE DEMO

Hvor lang leveringstid har E3printable.no?

Dette vil avhenge av tilgjengelighet av varen, leveringsmetode og hvor du bor. Men normalt vil ordre bli sendt samme dag såfremst ordren er registrert før 1300. Leveringstiden er spesifisert ved kassen, og så fremst du ikke velger brev vil du kunne spore din forsendelse på nett.

Har jeg angrerett?

Selvsagt har du de lovpålagte 14 dagene med angrerett når du handler hos E3printable. Les kjøpsvilkårene for en utførlig forklaring.

Har E3printable butikk?

Nei. Marginene for salg av filament er alt for lave til å drive en dedikert fysisk butikk. Men ta kontakt, så kan du gjerne komme innom for en hyggelig 3D prat om det passer.

Telefontider

Telefonen vil bli besvart mellom 0900 og 1430 på hverdager. Utenfor dette tidsrommet bes det om at du tar kontakt enten på mail eller via facebooksiden.

Kan jeg hente varene selv?

Ja. Du kan velge å hente og betale varene selv. Du merker da av at du vil hente selv på ordren, og betaler derfor ikke frakt. Ordren betales ved bestilling, og så snart alt er i orden vil du få en e-post fra E3printable om når du kan hente pakken. Dette vil normalt gå på noen timer. Betaling skjer KUN med kort, ikke kontanter.

 

Ordre må være inne før 1300 for å kunne hentes samme dag. OBS: HENTING SAMME DAG ER INGEN GARANTI

 

Varene hentes i Bispeveien 4, Sandnes.

 

Ordre som ikke blir hentet innen 7 dager blir kansellert med mindre annet er avtalt. Ett gebyr på 100,- blir trukket fra når kjøpesummen bli tilbakebetalt for å dekke utgifter for transport og pakking/retur.

 

Ordre KAN hentes på dagtid mellom 0900 og 1300, men kun etter spesifikk avtale. Ring for å avtale henting for å sikre at det er noen her når du kommer.

Helg kun etter avtale. Send en SMS på 47300904 så ordner vi det som regel