Om E3printable.no

Hvem er E3printable?

E3printable drives av Even Andersen, og leverer filament, 3D printere og utstyr til private, firmaer, skoler og offentlige institusjoner i hele Norge. Lidenskapen for 3D printing står sterkt, og det viktigste er at DU er fornøyd. Her selges kun produkter jeg kan gå god for gjennom testing og erfaring. Gjennom å teste filament fra de aller fleste leverandører i europa har vi funnet ut hvem som kan levere kvalitet hver gang, hver rull, hver meter. Leverandører må ha streng kvalitetskontroll, være villig til å tilby gode priser og kunne levere varer av en viss kvalitet for i det hele tatt komme inn i hyllene her. Om du tenker på noe du vil se tilgjengelig i butikken må du gjerne ta kontakt med oss HER

Hvor lang leveringstid har E3printable.no?

Dette vil avhenge av tilgjengelighet av varen, leveringsmetode og hvor du bor. Men normalt vil ordre bli sendt samme dag såfremst ordren er registrert før 1430. Leveringstiden er spesifisert ved kassen, og så fremst du ikke velger brev vil du kunne spore din forsendelse på nett.

Har jeg angrerett?

Selvsagt har du de lovpålagte 14 dagene med angrerett når du handler hos E3printable. Les kjøpsvilkårene for en utførlig forklaring.

Har E3printable butikk?

Nei. Marginene for salg av filament er alt for lave til å drive en dedikert fysisk butikk. Men ta kontakt, så kan du gjerne komme innom for en hyggelig 3D prat om det passer.

Kan jeg hente varene selv?

Ja. Du kan velge å hente og betale varene selv. Du merker da av at du vil hente selv på ordren, og betaler derfor ikke frakt. Ordren betales ved bestilling, og så snart alt er i orden vil du få en e-post fra E3printable om når du kan hente pakken. Dette vil normalt gå på noen timer. Betaling skjer KUN med kort, ikke kontanter.

 

Hentetider:

Hverdager     0900-1430 og 1600-1800

Ordre kan som regel også hentes etter avtale på ettermiddag/kveldstid men ikke senere enn 1930.

Helg kun etter avtale. Send en SMS på 47300904 så ordner vi det som regel