Om E3printable.no

Hvem er E3printable?

E3printable drives av Even Andersen, en fyr som har sett seg lei på å være begrenset når det kommer til bestilling av filament. Enten koster en rull skjorta, og frakten er billig, eller som koster en rull lite, men frakten er alt for høy. Og bestiller en fra utlandet må en hele tiden se på grensen for MVA. Jeg har derfor fått til meget gode avtaler med flere europeiske leverandører av kvalitetsfilament, og jobber alltid med å gi de beste fraktprisene.

Hvor lang leveringstid har E3printable.no?

Dette vil avhenge av tilgjengelighet av varen, leveringsmetode og hvor du bor. Men normalt vil ordre bli sendt samme dag, eller neste virkedag. Leveringstiden er spesifisert ved kassen, og så fremst du ikke velger brev vil du kunne spore din forsendelse på nett.

Har jeg angrerett?

Selvsagt har du de lovpålagte 14 dagene med angrerett når du handler hos E3printable. Les kjøpsvilkårene for en utførlig forklaring.

Men jeg har ikke PayPal konto, hvordan skal jeg betale?

Bare slapp av, PayPal lar deg betale med kort selv om du ikke har PayPal konto. Å opprette en slik konto er å anbefale da det både gjør handlinger på E3printable.no lettere og raskere, men også gjør all netthandel enklere.

Har E3printable butikk?

Nei. Marginene for salg av filament er alt for lave til å drive en dedikert fysisk butikk. Men ta kontakt, så kan du gjerne komme innom for en hyggelig 3D prat om det passer.

Kan jeg hente varene selv?

Ja. Du kan velge å hente og betale varene selv her hos meg. Du merker da av at du vil hente selv på ordren, og betaler derfor ikke frakt. Ordren betales ved bestilling, og så snart alt er i orden vil du få en SMS fra E3printable om når du kan hente pakken. Dette vil normalt gå på noen timer. Betaling skjer med kort(VISA/MASTERCARD) eller Vipps her hos meg.

 

Hentetider:

Hverdager     0900-1430 og 1600-1900(ta kontakt om du vil hente innefor dette tidsrommet)

Ordre kan som regel også hentes etter avtale på ettermiddag/kveldstid men ikke senere enn 1930.

Helg kun etter avtale. Send meg en SMS på 47300904 så ordner vi det som regel