Om E3printable.no

Hvem er E3printable AS?

E3printable AS drives av Even Andersen, og leverer filament, 3D printere og utstyr til private, firmaer, skoler og offentlige institusjoner i hele Norge. Lidenskapen for 3D printing står sterkt, og det viktigste er at DU er fornøyd. Her selges kun produkter jeg kan gå god for gjennom testing og erfaring. Gjennom å teste filament fra de aller fleste leverandører i europa har vi funnet ut hvem som kan levere kvalitet hver gang, hver rull, hver meter. Leverandører må ha streng kvalitetskontroll, være villig til å tilby gode priser og kunne levere varer av en viss kvalitet for i det hele tatt komme inn i hyllene her. Om du tenker på noe du vil se tilgjengelig i butikken må du gjerne ta kontakt med oss HER

Hvor lang leveringstid har E3printable.no?

Dette vil avhenge av tilgjengelighet av varen, leveringsmetode og hvor du bor. Men normalt vil ordre bli sendt samme dag såfremst ordren er registrert før 1300. Leveringstiden er spesifisert ved kassen, og så fremst du ikke velger brev vil du kunne spore din forsendelse på nett.

Har jeg angrerett?

Selvsagt har du de lovpålagte 14 dagene med angrerett når du handler hos E3printable. Les kjøpsvilkårene for en utførlig forklaring.

Har E3printable butikk?

Nei. Marginene for salg av filament er alt for lave til å drive en dedikert fysisk butikk. Men ta kontakt, så kan du gjerne komme innom for en hyggelig 3D prat om det passer.

Telefontider

Telefonen vil bli besvart mellom 0900 og 1430 på hverdager. Utenfor dette tidsrommet bes det om at du tar kontakt enten på mail eller via facebooksiden.

Kan jeg hente varene selv?

Ja. Du kan velge å hente og betale varene selv. Du merker da av at du vil hente selv på ordren, og betaler derfor ikke frakt. Ordren betales ved bestilling, og så snart alt er i orden vil du få en e-post fra E3printable om når du kan hente pakken. Dette vil normalt gå på noen timer. Betaling skjer KUN med kort, ikke kontanter.

 

Ordre må være inne før 1300 for å kunne hentes samme dag. OBS: HENTING SAMME DAG ER INGEN GARANTI

 

Varene hentes i Bispeveien 4, Sandnes.

 

Ordre som ikke blir hentet innen 7 dager blir kansellert med mindre annet er avtalt. Ett gebyr på 100,- blir trukket fra når kjøpesummen bli tilbakebetalt for å dekke utgifter for transport og pakking/retur.

 

Ordre KAN hentes på dagtid mellom 0900 og 1300, men kun etter spesifikk avtale. Ring for å avtale henting for å sikre at det er noen her når du kommer.

Helg kun etter avtale. Send en SMS på 47300904 så ordner vi det som regel