Eco3D nede for telling

Opprettet den

Eco3D nede for telling

Eco3D har informert oss om at de ikke vil kunne levere filamenter på en periode på MINST 6-8 måneder. Dette er meget beklagelig, men vi må nok forholde oss til at de ikke kan levere fullt ut noe på rundt ett års tid minimum. Dette betyr at det er plass for en ny leverandør i hyllene her, og jakten på kvalitet til rett pris er godt i gang allerede. Dette betyr og at så snart ett produkt fra Eco3D er utsolgt vil det forsvinne ut fra butikken automatisk.

 

PrimaSelect er det imidlertid ikke noe mangel på, og sortimentet vil fortsette å vokse i tiden fremover, da dette filamentet virkelig har infridd alle forventninger og litt til. Brukere har sammenlignet det med filamenter til både 3- og 400,- kroners klassen. Så har du ikke prøvd det allerede, er det ingen grunn til å vente. Dette er PLA+ som gjør printing til en lek, helt uten knekking eller krøll. 

 

PrimaValue vil fortsette å levere 1kg PLA til rett over 200,-lappen i fargene Hvit, Svart, Blå, Rød og Grønn. Her finnes flere farger, så ta kontakt om det er noe du lurer på. Dette er standard PLA av høy kvalitet som hverken brekker eller krøller den heller.