Juleavvikling 2020

Opprettet den

Vi legger bak oss ett noe spesielt år på så mange måter nå som vi kommer inn i juletiden. Det har vært ett år preget av mange utfordringer for store deler av befolkningen, nye måter å jobbe på og ikke minst mange som har opplevd en tid uten den vanlige sikkerheten de er vant til økonomisk. Men til tross for dette har vi i Norge kommet godt unna det sammenlignet med andre land i Europa, selv om dette og har satt ett preg på året.

Vi er derimot glade for å kunne meddele at for oss i E3printable.no har året vært meget givende til tross for alt som har skjedd rundt oss i samfunnet. Vi har gått over til å bli AS, flyttet inn i egne lokaler, fått ett skikkelig fint demorom vi kan være stolte av, lansert helt nye produkter, og ikke minst har vi gått fra å være ett en-manns-show til å være tre ansatte. Dette har gjort at vi nå kan drive enda mer kunderettet og ikke minst at vi har fått tid til å pusse opp i nettbutikken.

Men nå er vi slitne etter å ha gått langt over de forventede salgstallene vi hadde satt oss for året.

Vi tar derfor juleferie fra og med 23. Desember og til og med 3. Januar. Det vil i denne tiden ikke bli besvart telefoner, mail eller andre henvendelser. Det blir ikke anledning for å hente varer og ingen varer blir sendt ut. Lageret skal og telles i romjulen, så det KAN bli perioder der vi lukker nettbutikken for å få total oversikt.

 

Altså bli planen for julen slik

22.desember – Siste dag åpent, og siste dag det sendes varer og siste dag varer kan hentes

23-desember – 3 januar – Helt stengt. Ingen svarer, ingenting blir sendt og ingen kan hente varer.

4 Januar 2021 – Vi er tilbake og klar for å gjøre det vi kan for å gi DEG som kunde den beste opplevelsen, de beste produktene og ikke minst den beste servicen 😊

 

God jul og Godt nyttår til alle våre flotte kunder når den tiden kommer!