Black Friday 2020

Opprettet den

Vi har valgt å tone ned Black Friday i år

Dette gjør vi fordi året i år et ikke som andre år. For mange har det vært ett svart år så vi trenger ikke en ekstra svart dag. Vi går en jul i møte der mange er permitterte, vi har rekordhøy arbeidsledighet, og vi ser en stadig økende kredittgjeld og stadig økning av inkassosaker i befolkningen i Norge. Vi vil ikke bidra til mere kjøpepress i samfunnet, og vil heller at våre kunder skal ta vel overveide valg med sin økonomi fremfor å måtte bestemme seg på flekken.
 

Alle tilbud vi har fått fra våre leverandører på varer vi fører har vi gitt videre til dere, og de har ligget i en egen BLACK FRIDAY kategori hele uken, og blir liggende der til og med mandag. Men vi nekter å reklamere for dem. Det eneste vi har lagt ut reklame for i forbindelse med Black Friday er laserkutteren, ettersom dette er ett tilbud med begrenset varighet og vi ikke ønsker at kundene våre skal måtte ta valg om opptil 50.000,- på flekken. Derfor har vi valgt å varsle om at dette tilbudet kommer, slik at kundene kan tenke over om dette er noe de trenger, og ønsker å bruke penger på.


Vi håper dere er enige og respekterer vårt valg, og ønsker dere en riktig flott førjulstid. Bruk tiden med dine kjære, og ikke glem å tenke på de rundt deg selv om vi ikke får ha så mye direkte kontakt med dem for tiden.