10% rabatt på laserkutter til alle skoler i September

Opprettet den

10% rabatt på laserkutter til alle skoler i September

Hele september kjører vi kampanje på laserkuttere rettet mot skole!

Stadig flere skoler adoptert ideen om at elevene lærer mye mere av å faktisk skape og løse faktiske problemer fremfor å sitte på en pult. Derfor har stadig flere skoler fått sløydsaler som er mer som skaperverksteder med maskiner for 3D tegning, 3Dprintere, CNC og laserkuttere.

Problemer har til nå vært å få tak i trygge, rimelige maskiner for laserkutting i skolen.
Derfor har vi knyttet ett nært samarbeid med Flux Lasers Europe som gir oss mulighet til å levere laserkuttere i forskjellige størrelser på kun noen uker til skoler i hele landet. Maskinene leveres mer eller mindre klare til bruk, og er sikkerhetsklasse A1 som betyr at de er trygge i bruk i ett klasserom.

Alt som behøves er ett avtrekk for røyk, eller en ventil/vindu der røyk kan ventileres ut. Maskinen står for å blåse det ut ved hjelp av en kraftig vifte.


 

Hva skal barn og unge med en laserkutter?

En laserkutter er ett godt verktøy til å la barna skape modeller i mange materialer som vil øke forståelse for alt fra fabrikasjonsprosess, fysisk oppbygning av objekter og romforståelse. De vil og kunne oppleve gleden og stoltheten av å skape noe for seg selv som de kan være stolte av. Og det er vel det viktigste vi kan utstyre barn og unge med i dag? 


For lærere er en laserkutter ett flott verktøy for å lage undervisningsmodeller, materiale for å demonstrere prinsipper og ikke minst for å inspirere elevene til læring. Hva med å lage en enkel modell som demonstrerer at ett kvadrat med 2cm lange sider er 4 ganger kvadratet av ett kvadrat med 1cm sider? Dette kan du enkelt og raskt lage med en laserkutter. Eller lage komplekse modeller for å demonstrere forskjellige geometriske figurer?

 

Så klikk her og få 10% rabatt på laserkutter!