NY LEVERANDěR!

Opprettet den

NY LEVERANDěR!

Vi har fått en ny leverandør på plass i sortimentet vårt. Nykommeren heter PRINT WITH SMILE og har har blitt valg på bakgrunn av enestående kvalitet, nydelige farger og fordi vi har tro på at disse kommer til å gjøre det stort i tiden fremover.

 

Hva leverer Print With Smile?

Print With Smile leverer kvalitetsfilament til overkommelige priser med fokus på miljø, kvalitet og brukerne. De startet produksjon i Mars 2019 ut fra sine lokaler i Praha og Brno i Tsjekkia, og har valgt å benytte maskiner produsert i Tsjekkia fremfor å kjøpe billige maskiner fra Kina.

Dette sammen med bruk av de beste råvarene gir ett filament med enestående kvalitet, nøyaktighet og fargeekthet. Deres PLA er produsert med kun biologisk nedbrytbare komponenter, og er sertifisert etter EN 13432 som er Europeisk standard for kompostering. Dette sier at dersom materialet komposteres riktig skal det løses opp etter 12 uker, og være kompostert etter kun 6 måneder. Dette fungerer ikke i hjemmekompost dessverre, men vil væree oppnåelig i industriell kompostering. Ved å oppnå denne sertifiseringen har Print With Smile vist at de tar skritt i rett retning for å sikre en mer bærekraftig utvikling innen filamentproduksjon, og dette sette vi stor pris på.

Per i dag leverer de PLA, HighStrength-PLA, PET-G, Nylon, trefilament og TPU. Vi har valgt å ta inn deres utvalg av PLA og PET-G i første omgang for å gi våre kunder en sjanse til å bli kjent med kvaliteten. Print With Smile leverer ruller i 500g, 1000g og i 2kg. Og i første omgang blir det 500g og 1000g som er tilgjengelige i butikken.

 

Hvorfor valgte vi Print With Smile?

Første gang vi oppdaget dem var via sosiale media, der vi la merke deres utvalg av pastellfarger, som er helt fantastiske. Etterhvert som vi fulgte med på utviklingen og utviklingen av nye produkter ble det opprettet kontakt og en eksklusiv avtale om videresalg i Norge ble opprettet etter at vi hadde utført grundige prøver av materialene. I denne tiden ble materialer fra mange andre leverandører også testet, men ingen var i nærheten av det kvaliteten vi opplever med Print With Smile. Ikke en eneste gang har vi harr noen utfordringer, eller noe å utsette på filamentet. Det fungerer prikkfritt på helt vanlige settinger for PLA, og er veldig enkelt i bruk. Vi har latt det stå i en bowden slange i over en uke, helt uten antydning til brudd. Vi har kjørt temperaturtårn som har vist oss at deres PLA printer like fint på 220c som på 190c noe som gjør at brukere får en veldig god opplevelse til tross for variasjoner i maskinvare. Filamentet har blitt testet i Palette 2, billige maskiner, dyre maskiner, med store dyser og med små dyser, og det har vist seg å være en vinner hver gang. Rett og slett ett veldig bra materiale.

Også er det jo ikke til å se vekk fra at fargene er helt enestående, med sitt særegne trekk som gir modellene ett utseende som ser mindre kunstige ut, men heller som om de er fulle av liv.

 

 

Hva kan vi forvente fremover?

I første omgang skal vi ta inn hele deres PLA og PET-G kolleksjon i 1kg ruller, og om kundene viser at de ønsker det, også i 500g og kanskje 2kg ruller. PET-G vil også komme inn så snart vi får testet materialet godt nok. Vi kan og forvente nye farger fremover, og ikke se bort fra at det dukker opp en egenkomponert farge med tiden. Fabrikken kan levere nok til at det ikke med det første skal være noe problem å skaffe mer om det går tomt, men det er vanskelig å beregne salg på forhånd, så sikre deg dine ruller mens du kan i starten ;)

 

VELKOMMEN TIL FAMILIEN!