1kr per rull går nå til Hold Norge Rent!

Opprettet den

1kr per rull går nå til Hold Norge Rent!

Plastavfall i naturen er ett økende problem både i Norge og ellers i verden. 3Dprinting er en kilde til plastavfall, og det er noe vi må ta inn over oss alle som en. Det er derfor viktig at vi sørger for å holde plasten fra det vi driver med der den skal være, og det er IKKE ute i naturen.

E3printable velger å tro at de som driver med 3Dprint i Norge er opptatt av miljø, og ikke tømmer bøtta med feilede prints i naturen, men heller sørger for at den blir tatt hånd på korrekt måte avhengig av hvor du bor. Derfor er det ikke mulig å sette noe tall på hvor mye plast fra 3Dprint som havner i naturen, men vi må anta at selv om vi er aldri så flinke, så vil det alltid bli noe. Og selv om plast fra 3Dprint kanskje ikke er det største problemet, syns E3printable.no at vi som felleskap bør gjøre noe, og ta enn standpunkt mot plast i naturen.

E3printable.no vil derfor slå ett slag for miljøet, og vi har bestemt at vi vil fra og med i dag donere 1kr for hver solgte rull med filament til organisasjonen Hold Norge Rent. I tillegg vil vi opprette ett medlemskap der med bedriften, for å vise at vi virkelig bryr oss om miljøet, og den faren plast i naturen faktisk representerer. Hold Norge Rent arrangerer strandryddedager og gir støtte til rydding av miljøet rundt om i hele Norge. I 2017 inn hele 1374 tonn maritimt avfall gjennom Strandryddedager alene i hele landet. I tillegg kommer andre arrangementer som rydding av elver og vassdrag. Gjennom å gi støtte til dette bidrar vi til at plast som havner på avveie blir samlet opp, og at de som skal arve dette landet etter oss får en bedre start.

Så fra og med i dag vil hver eneste rull med filament solgt av E3printable.no gi en støtte på 1kr for å rydde Norge for plast på avveie, noe vi alle bør være flinke på. Vi kan ikke redde verden alene, men alle kan gjøre litt!

Samtidig oppfordres alle kunder, og alle andre i samme bransje som E3printable til å gjøre SITT for å ta vare på miljøet vi lever i.