Uke 12 2019 Oppsummert

Opprettet den

Denne uken lanserte Fillamentum 12 nye farger med CPE, og de er alle på vei inn til lageret, og ventes inn allerede mandag i uke 13.

 

EasyPrint PET-G er tilbake på lageret etter en leveranse av ikke mindre enn 250kg med filament. På denne måten håper vi at det ikke går tomt før neste levering til leverandør. EasyPrint PET-G er MEGET populært, og vi svarer på kundenes ønske med å ta inn det vi håper er nok til å holde en stund.

 

Neste uke er vi å finne på Vitensenteret i Sandnes hele fredag og hele lørdag. Du finner E3printable i øverste etasje der du også kan benytte deg av både datamaskiner for design, og 16 ProFab3D Mini 3Dprintere for å skrive ut dine ting. Vi står for veiledning, og en god samtale om 3D print til alle som stikker innom. Det blir også demo av en av våre større maskiner for de som ønsker å se det, samt utstilling av diverse prints. Ta turen innom for en morsom dag for hele familien!

Som følge av Skaperfestivalen, og deltagelsen der blir ikke telefonen besvart fredag, og det blir heller ikke Facebook eller mail. Det blir heller ikke anledning til å hente noe i helgen, så husk å skaffe deg det du trenger i ukedagene.