Vi fyller 2 år !

Opprettet den

Vi fyller 2 år !

E3printable.no fyller 2 år denne måneden, og dette vil vi markere ved å gi vekk en ProFab3D Mini Skolepakke. Men fremfor å gi den til en enkelt person ønsker vi å gi denne til en gruppe, skoleklasse, makerspace, ungdomsklubb, SFO, barnehage eller hva som helst. Vi ønsker først og fremst at maskinen skal inspirere unge til å skape, til å lære om teknologi og til å bli en del av det flotte samfunnet som er rundt 3D printing.

Kjenner du til en slik gruppe, skoleklasse, makerspace, ungdomsklubb, SFO barnehage eller lignende som kan ha glede av en slik flott maskin med alt av tilbehør en trenger for å ha glede av maskinen, så nominer dem i kommentarfeltet på den øverste posten på vår Facebook side (www.facebook.no/e3printable), gjerne med en god begrunnelse for hvorfor nettopp DIN nominasjon skal få en slik maskin.

For å være ærlig ville gi gjerne gitt en maskin til ALLE som deltar, men det er ikke mulig. Og å velge ut en fremfor en annen er alt for vanskelig på en rettferdig måte, så trekningen blir foretatt Mandag 30 April der alle nominasjonene blir lagt i en hatt og en vinner blir trukket ved tilfeldighet.

Ikke la denne unike muligheten gå fra deg for å hjelpe DIN klubb, klasse, makerspace etc. Ønsker du lese mer om maskinen, og hva som følger med finner du det her: www.e3printable.no/skole