Påskebrev 2018

Opprettet den

Starten av året har vært meget bra så langt for E3printable.no. Nye produkter kommer hele tiden, lageret er i ferd med å utvides, og kundemassen øker med nye kunder hver dag. Fremgangen skyldes ifølge kundene av det fokuseres på kvalitet fremfor å levere generiske produkter, og at vi har et meget stort og bredt utvalgt av filamenter. Men mye av æren skal gis til nettopp DERE kunder, for alle de hyggelige meldingene, innlegg og anmeldelser på sosiale media. Så tusen takk skal dere ha alle sammen!

ProFab3D Mini

ProFab3D Mini har tatt over plassen til PrimaCreator P120 i sortimentet vårt som dere sikkert har lagt merke til. Det er akkurat den samme maskinen, men med nytt merke foruten noen meget gode oppgraderinger som kun leveres fra ProFab3D. Den første er at alle maskinene vi leverer har ny ruting av ledninger til heatbed, slik at disse ikke utsettes for unødig belastning, noe som øker levetid og pålitelighet til maskinen. Så vidt vi vet er det kun vi som leverer denne versjonen av maskinen for tiden. Det andre geniale fra ProFab3D er dere FlexBed system, som er en plate i fjærstål og ekte BuildTak som legges oppå heatbed og holdes fast av fire små klips som det tar 5 minutter å installere. Dette gjør at når printet er ferdig, så kan det enkelt fjernes fra maskinen i sin helhet slik at det ikke oppstår skader på maskinen i fjerningsprosessen. Så snart den er av maskinen og platen er kald bøyes platen litt, og modellen er løs. Enklere blir det ikke.

I påsken kjører vi ett tilbud på ProFab3D Mini der du får med FlexBed systemet kostnadsfritt om du bestiller din maskin før Tirsdag 3 April! Ikke gå glipp av dette tilbudet! Du sparer 329,-!

 

Fillamentum

Leveringstidene fra Fillamentum har vært utfordrende i det siste på grunn av at de har slitt med å levere nok på verdensbasis til sine kunder. Dette er jo selvsagt ett luksusproblem for Fillamentum, men forårsaker ofte litt frustrasjon for dere kunder som må vente litt for lenge på varene. Vi har blitt lovet prioritet i køen, og det er ansatt flere for å ta seg av ordrestrømmen deres. De siste tre leveransene har gått ganske mye fortere, og vi ser absolutt bedring her. I tillegg kommer Fillamentum stadig med nye farger, om nå før påske slapp de tre pastellfarger. Dessverre har disse i skrivende stund ennå ikke ankommet på grunn av treghet i transporten, men de er på vei og bør komme rett over påske.

 

Prima Filaments

Vårt samarbeid med Prima Filaments er meget bra, og vi er med å utvikle nye filamenter som skal komme i løpet av våren/sommeren. Vi kan ikke røpe noe foreløpig, men vi vet at dette blir en vinner i det norske markedet både på pris og kvalitet. Prima Filaments er meget nøye på å velge sine leverandører av filament, på samme måte som E3printable er det, slik at når dere som kunder får varene er de i grunn godkjent to ganger allerede før de skal gjennom det trangeste nåløyet som er deres. For om dere ikke er fornøyd er ikke vi heller fornøyd. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med Prima Filaments og vil snart også tilby flere printere for salg som følge av vårt gode samarbeide.

 

CraftBot 3

Dette er vår aller største nyhet akkurat nå i grunn, selv om det ikke er en nyhet ennå. CraftBot 3 er like om hjørnet og kommer til å bli en meget sterk konkurrent på hjemmemarkedet, skolemarkedet og hos industrien. Maskinen har stort byggevolum, to selvstendige skriverhoder, WIFI, all metal hotend, Trinamic drivere, og mange andre kjekke funksjoner. Maskinen kan skrive med ett hode, to hoder og med to hoder hver for seg i kopi eller speil modus. Prisen blir også veldig bra på rundt 25000,-. E3printable tror denne printeren kommer til å bli den nye store skriveren i markedet. En demo enhet ankommer så snart den blir lansert, noe som ikke er mange dager til.

 

 

 

 

Da gjenstår det bare å si at alle får ha det gøy med 3D printerne i påsken, eller spille Ludo, se påskekrim, lese en god bok, gå på ski eller hva det enn er som er påske for deg.

E3printable tar ferie fra onsdag 28. mars klokken 1500 og er tilbake Tirsdag 3 april.

 

Til slutt ønskes alle sammen RIKTIG GOD PÅSKE!