God Jul!

Opprettet den

God Jul!
God Jul fra E3printable.no
 

E3printable vil gjerne takke alle de flotte kundene sine som har bidratt til at dette har blitt ett helt utrolig år! Året startet litt trått med en rolig januar, og tapet av Eco3D som leverandør på våren var vanskelig å komme over både for E3printable og for dere kunder. Adskillige tester ble utført, og til slutt falt valget på kvalitetsleverandøren Fillamentum som ny leverandør av filament. Dette er ett valg som tydeligvis har blitt godt mottatt av dere kunder, ettersom det til tider har vært vanskelig å få nok filament fra Fillamentum for å fylle hyllene her. Fillamentum har i år doblet sitt estimerte mål for produksjon av filament, og vil fortsette å øke neste år med fokus på særegne filamenter både til hobby og industri og å bli en av verdens største leverandører av kvalitetsfilament. De lanserte i slutten av 2017 CPE som en arvtager til PET-G med overlegne egenskaper. Vi gleder oss til 2018 og planlegger fabrikkbesøk på nyåret!

Men vi må ikke glemme å rette en takk til gutta i Sverige som står for levering av veldig mye av det som selges her i butikken med sitt europeiskproduserte kvalitetsfilament. Deres korte leveringstid har bidratt til at det i det hele tatt har vært mulig å drive en nettbutikk med så lite plass som det vi har her. Som nevn tidligere er plassproblemet ett tilbakevendende problem, og i 2018 må noe gjøres for å få mer plass til å utvide lageret, slik at vi kan ha enda kortere leveringstid og enda mer på lager av det dere ønsker. Per i dag går de fleste ordre ut samme dag om de kommer inn før 1430, noe de færreste andre nettbutikker kan skilte med i dag.

Vi startet året med godt humør, godt mot og ett håp om at vi skulle klare å øke omsetningen litt for det første hele året med drift, noe en jo må kunne regne med. Men at E3printable.no skulle få en sånn pangstart som det 2017 har vært hadde nok ingen sett for seg.

Sammen med dere har vi bidratt til å etablere en ny seriøs aktør for filament og utstyr innen 3D printing i Norge som satser på kvalitet og entusiasme. Dette bør dere være like stolte av som vi er!

 

Vi tar juleferie fra 22 Desember til 2 Januar for å samle litt energi og telle lager.

Men håper vi sees igjen på nyåret med nye prosjekter, ny energi og masse engasjement!