Høstbrev fra E3printable.no

Opprettet den

PrimaCreator P120 v3 Blue Edition – Året julegave til teknologi-interesserte?

Den meget populære P120 har blitt enda bedre, og kommer nå i en flott blåfarge, med PEI på den oppvarmede byggeflaten, oppgradert Z akse, nytt oppsett i displayet, ny velgeknapp, og vifte for å kjøle ned hovedkortet. Forbedringer som gjør denne unike maskinen enda bedre og ennå mer robust! Denne kompakte maskinen levere utrolige resultater, og printer nydelig helt ned i 0,04mm laghøyde. Den printer også PrimaSelect Flex og Fillamentum Flexfill uten problemer, noe mange maskiner som koster ti ganger mer ikke klarer med slik enkelhet. Og det beste er at prisen er den samme lave 2990,-!

 

PrimaValue – Familieøkning

1kg spoler i PrimaValue PLA har fått nye familiemedlemmer, med fargene Naturlig, Lys grå og Mørk Grå. Naturlig er ren PLA uten fargestoffer, og er gjennomsiktig med en gulbrun tone. Lys grå er nesten helt lik gamle datamaskiner/skjermer og er ideell til for eksempel å gjenskape gamle spillkonsoller. Mørk grå er ganske enkelt mørk grå som er genial til å lage kontraster på spillkonsoller.

I tillegg er ABS nå kommet inn i varmen i PrimaValue utgave, og som alltid kan du alltids mikse 3 eller flere PrimaValue produkter for å oppnå en pris på kun 199,99 per 1 kg spole her hos E3printable.no!

 

Raise3D N2 – Når kvalitet virkelig teller

Med en vekt på over 50 kilo, ramme av aluminium, kasse av akryl, utskrift ned i 0,01mm laghøyde, to dyser og ett stort byggevolum er Raise3D N2 virkelig kremen av kremen inne 3D print. Den leveres som en fullstendig selvstående enhet med innebygget WIFI, stor trykkfølsom fargeskjerm, og muligheter for både USB og Ethernet tilkobling. Dette er virkelig en arbeidshest som klarer alt fra store utskrifter til utskrifter i ekstreme detaljnivå med en laghøyde på utrolige 0,01mm!

 

Craftbot 2 – Kvalitet, pålitelighet, byggevolum og enkelhet i ett

Veldig nøyaktig maskin takket være sin robuste ramme i stål, sammen med en trykkfølsom fargeskjerm, mulighet for USB minnepenn, innbygget WIFI, 200x250x200 byggevolum og direktematet ekstruder. Denne maskinen passer de som stiller store krav til nøyaktighet og pålitelighet, men ikke har 30000,- å rutte med. Den koster halvparten av de maskinene den kan konkurrere mot i utskriftskvalitet, men har flere funksjoner! Leveres i mange flotte farger, og er en nykommer hos E3printable.no etter å ha vært etterspurt en stund.

 

ASA – Det nye ABS

PrimaSelect har begynt å levere ASA+, og det vil bli tilgjengelig i nettbutikken snart. ASA er på mange måter som ABS, men er mye mer UV stabilt, krymper mindre, er enklere å printe og lukter ikke så ille som ABS. Vil leveres i fargene svart, hvit, rød og blå fra PrimaSelect. Fillamentum ASA i mange farger er allerede i butikken og er blitt ganske så populært.

 

Snart jul

Julen nærmer seg, og tiden går veldig fort. Vårt juletilbud vil snart være tilgjengelig, og vil bli annonsert på Facebook, og i nettbutikken, så det lønner seg å følge e3printable.no på www.facebook.no/e3printable/

Velg europeisk kvalitet for å unngå å kaste bort tid og penger, og print i vei!