Produksjonsfeil på PEI plater

Opprettet den

---------- UPDATE OM PEI ----------

Underleverandør har meldt tilbake om at det har vært forurensning, altså materialer som ikke skal være der, i det partiet med PEI som har blitt solgt innpakket i cellofanposer.
Denne forurensingen er ikke konstant, og den vil kunne påvirke noen plater mer enn andre, derfor har nok noen hatt mere problemer enn andre. Forurensningen gjør at platene ikke må vaskes med aceton, da det vil gjøre dem ubrukelige.

 

*** VIKTIG INFO ***

Dersom du har har kjøpt PEI fra oss etter starten av juni 2017, og føler at platen ikke leverer etter dine forventninger, ta kontakt med oss, og vi vi ordne opp i saken slik at du får en byggeplate som lever opp til det kvalitetsnivået du forventer fra E3printable.

Dersom du sitter med en plate som ikke er montert ennå og er usikker på om du skal montere den, ta også kontakt.

Send mail til mail@e3printable.no

*** VIKTIG INFO ***

 

Nye plater, uten forurensning er på vei til vår grossist, og vil ankomme om ca 4-6 uker fra en ny underleverandør. Disse må selvsagt kvalitetstestes ekstra nøye både av dem og av oss før salg, så det vil ikke selges PEI før vi er 100% sikre på at vi kan levere det kvalitetsnivået du skal kunne forvente fra E3printable.

Nok en gang vil vi beklage det som har hendt, selv om feilen ikke ligger direkte hos oss. Dessverre tok vi parti nummer to for å være like bra som det forrige partiet uten å foreta nøye tester. Dette vil bli tatt videre, og slikt vil vi unngå dette igjen.

Har du spørsmål, ta kontakt på mail@e3printable.no så svarer vi på det du lurer på