Nyhetsbrev Sommer 2017

Opprettet den

Nyhetsbrev Sommer 2017
 
Hei Mottaker,
 

Sommeren er like om hjørnet, og det er på tide med ett lite nyhetsbrev

Fillamentum

E3printable.no er meget stolte av å kunne ønske Fillamentum velkommen til oss, og til Norge. Fillamentum er synonymt med kvalitet, særegenhet og engasjement. De holder til i Tsjekkia, har moderne utstyr, og er i stadig utvidelse på grunn av den stadig økende etterspørselen fra hele verden. Det er anslått at de skal produsere 300 tonn filament i år, mot litt over 100 tonn i fjor. Fillamentum leverer det meste en kan trenge av filament fra PLA med helt unike farger, til nylon med armering med armidfiber som kan erstatte deler i metall i enkelte applikasjoner.

Selveste Josef Prusa har uttalt mange ganger at Fillamentum Rapunzel Silver er hans favoritt filament, noe som må være å regne som ett meget godt stempel på kvaliteten Fillamentum leverer. Så har du ikke prøvd det selv, så er det på tide du tester en rull med Fillamentum i sommer.

PrimaCreator P120

3DPrima, nå PrimaNordic, lanserte i vår sin første 3D printer kalt PrimaCreator P120. Dette er en genial maskin, bygget på Malyan M200, med oppvarmet byggeplate, byggevolum 120x120x120 og som kan printe alt fra PLA, PET-G, Trefilament, TPU Flex og sikkert mye mer. Printeren er en ALT-i-Ett pakke som kommer ferdig montert, justert og klar til print. Fra du pakker den opp til den står å printer kan det gå så lite som 5 minutter. Alt du må gjøre er å fjerne en transportsikring, mate den med filament, og trykke print. Maskinen tar liten plass, er stillegående, og meget godt egnet til alle fra proffe som til amatører. Du får den hos E3printable for kun 2999,- noe som er VELDIG mye maskin for pengene!

Resin

Når sommerferien er over vil det etter hvert også dukke opp resin til resin-printing i nettbutikken. Som vanlig satser vi på kvalitet, og har inngått ett samarbeid med Spot-A Materials (www.spotamaterials.com) der vi vil være utsalgspunkt for dem i Norge for privat og bedriftsmarkedet. Disse produktene vil dukke opp på sidene, og på lager utover høsten, men kan bestilles gjennom E3printable.no allerede nå. Ta kontakt på mail@e3printable.no for mer informasjon.

ASA

Dersom du har lyst til å printe noe som skal være ute i sommer anbefales ASA fra Fillamentum som materialvalg. Dette er filament som tåler å være ute med meget god UV beskyttelse, vær og vindbestandighet, styrke og ikke minst ser det flott ut. ASA minner på mange måter om ABS, men er enklere å printe med sin minimale warp og ved at den ikke lukter.

Sommerferie

I om med at E3printable kun har en ansatt, som også vil ha litt sommerferie, medfører dette at det vil bli litt tregere service fra oss i noen uker. Det legges opp til at det i uke 26(26/6-2/7) ikke vil bli sendt ut ordre og at det kun de viktigste henvendelser vil bli besvart, mens det i uke 27 og 28 vil bli sendt ordre 2-3 ganger i uken. Nettbutikken er imidlertid åpen 24-7 og klar til å ta imot ordre.

GOD SOMMER ALLE SAMMEN!