Ny leverandør av filament!!

Opprettet den

Ny leverandør av filament!!

E3printable.no er meget stolte av å kunne presentere sitt nyeste tilskudd til filamentfronten

 

Vår nye leverandør av kvalitetsfilament er selvsagt europeisk, nærmere bestemt fra Tjekkia. De kan skilte med å være leverandør til blant annet Josef Prusa, og er helt på ffrontlinjen innen innovasjon både av nye materialer, og av nye måter å få printede objekter til å stråle. Deres linje med PLA er utolig, men farger som tar pusten fra deg, fra å være helt(Ja helt uten gulskjær) gjennomsiktig til å ha en nydelig gråfarge med innslag av sølvflak. De levere også en nylon-karbonblanding som er helt på høyde med det aller aller beste der ute både på styrke og enkelhet. De har en linje med ASA som på mange måter kan erstatte ABS både med å være enklere i bruk, og at det kan brukes ute, da det tåler UV-lys bra. Nyheter ruller stadig ut, og vi venter i spenning på hva det neste blir.

Fillamentum har helt ny maskinpark, og er i stadig utvikling. De leverte over 100 tonn i fjor, og sikter på rundt 300 tonn i år. E3printable.no er stolte av å kunne hjelpe dem med å realisere dette målet, en ordre av gangen.

 

Vi ønsker FILLAMENTUM velkommen til butikken, og velger å legge ut varene fra den første forsendelsen til gjennomsyn allerede før de ankommer. Du må imidlertid vente til de ankommer før du får kjøpt dem, og de ventes inn i uke 21.

 

Se utvalget HER