Gavekort til C19 aksjonen

Gavekort til C19 aksjonen

Ingen produktomtale

 

 

 

NOK
Modell/varenr.: C19Gave
Lagerstatus: På Lager
stk.

Vær med å sikre de som er i frontlinjen

Norge er rammet av den verste medisinske krisen i moderne tid. Vi står ovenfor en usynlig fiende som smitter veldig raskt og som kan slå ut store deler av befolkningen, inkludert de som skal hjelpe oss om vi ikke tar grep.

Dessverre er det slik at mange av de som skal stå i stormen og hjelpe de som trenger det mest ikke har fått det utstyret de trenger for å beskytte seg selv mot denne fienden.

Ett av de viktigste tiltakene i så måte er ett enkelt visir som beskytter brukeren mot dråper fra en syk pasient. 

 

Gjengen i C19 har designet og produserer ett visir som vi donerer til de som trenger det i lokalområdet Stavanger/Jæren og som i dag er i bruk av alt fra leger til brannfolk.

 

Dette visiret består av en 3Dprintet ramme som mange frivillige nå printer for fullt i de tusen hjem uten noen form for betaling eller kompensasjon. 

Men dette koster penger, for materialene til dette er ikke gratis, selv om vi i E3printable.no har donert vekk mengder med utstyr og gir C19 gjengen alt de trenger til innkjøpspris. 

 

Nå kan DU hjelpe andre å hjelpe ved å kjøpe gavekort som igjen kan brukes av gruppen for å kjøpe det de trenger for å holde 3Dprinterne i gang. Vi har allerede produsert langt over 1000 visirer, og det leveres ut flere hundre hver dag til frontlinjekjempere i distriktet.

 

Alle midler som kommer inn gjennom disse gavekortene går til C19.

 

For mer info om C19:

https://www.facebook.com/C19Dugnad/

Vanskelighetsgrad Enkel

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt