Tilbud Ikke på lager
ProFab3D Mini V3

ProFab3D Mini V3

Produkten har utgått og kan derfor ikke bestilles
Produktet er utsolgt.

Ingen produktomtale

Utgående modell!

ProFab3D Mini V2 var en av europas mest solgte 3D printere i 2017. Som eneste leverandør av ProFab3D i Norge er vi stolte av å presentere V3 som kommer med oppgraderte ledninger til varmesengen! Vi er også eneste leverandør av ProFab3D Flex Bed System!

For alle fra begynneren til eksperten

ProFab3D Mini er virkelig en printer som lever opp til sine ord. Denne lille kraftsaken leverer nydelige prints, får plass på hvilket som helst skrivebord, er relativt stillegående, og er fullspekket med finesser som gjør den ideel som en introduksjon til 3D printing, eller bare som eg god nummer 2 maskin til entusiasten som ønsker en liten, rask, stille og god 3D printer som kan stå på arbeidsstasjonen. 

Enestående enkelhet for begynneren

Denne printeren kommer ferdig montert, og er klar til bruk rett ut av esken. Alt du trenger å gjøre er å sette i strømmen, minnekortet og filament og du er klar til å skrive ut din første utskrift. Din første utskrift er allerede klar på minnekortet som følger med maskinen. Her finner du også manual og all nødvendig programvare for å slice dine egne filer på minutter. I esken ligger en meget lettfattelig manual som sørger for at du innen minutter er klar til å printe. Med sin flotte fargerike og lettfattelige LCD skjerm kan du enkelt utføre alle basisoppgaver på maskinen.

Kvalitet fra første lag

Resultatene maskinen leverer er imponerende med en oppløsning helt nede i 0,04mm på Z aksen, og en meget jevn og fin gange på X og Y akse takket være den kompakte konstruksjonen.

Den oppvarmede byggeflaten er en detalj som gjør dette til en virkelig allsidig 3D printer, da det tillater mye større utvalg av filamenter, og sikrer vellykkede utskrifter som ikke feiler så lett. Maskinen leveres ferdig justert med ekte BuildTak ferdig montert på byggeplaten. Dette gir deg fullt utbytte av maskinen fra første minutt. Du har i tillegg mulighet til å ettermontere en fleksibel byggeplate som er avtagbar. 

Flotte utskrifter helt enkelt

Printeren har tilkoblingsmuligheter for USB og støtte for microSD minnekort. Dette gjør det til en lek både å bruke og å overvåke maskinen. E3printable levere også med en USB minnekortleser slik at du kan legge filer inn på minnekortet via USB på maskinen din om du ikke har minnekortleser. Vi anbefaler at du kjøper noen ruller filament med maskinen ettersom erfaring viser at når 3D printeren er i hus det vanskelig å slutte å bruke den.

 

Se Joe The 3D Maker Noob bruke maskinen i en serie om 3D printing for nybegynnere

 

Nyttig info

INNSTILLINGER FOR CURA 
PROFAB3D MINI FAQ
LAST NED MANUAL HER 
HVORDAN INSTALLERE FLEXMOD
DATABASE MED INFORMASJON 
VIDEOER MED INSTRUKSJONER

Spesifikasjoner

 

Byggevolum120mmx120mmx120mm
Minste anbefalte laghøyde0,04mm
HastighetMaks 55mm/s
SkjermLCD fargeskjerm
Byggeflate

Oppvarmet opp til ca 60-70ºc

Fastmontert med mulighet for avtagbar

Leveres med BuildTak

Filament

1,75mm

PLA

PET-G

CPE

ABS(Små prints)

Trefilament

Selvlysende(Ståldyse anbefalt)

Metall(Ståldyse anbefalt)

Ekstruder / Hot End

Bowden

0,4mm

Singel

Maks 240ºc

Med printkjøling

RammematerialeStål
Tilkobling,USB
Støtte for minnekort

Ja, micro-SD

KameraNei
Vekt4,5kg
Medfølgende softwareCura

Ekstra kun fra E3printable

USB minnekortleser

 

 

Bygget som Malyan M200/Monoprice Select Mini/PrimaCreator P120 som er anerkjent som meget gode maskiner, og blant mange ansett som en av de aller beste begynnermaskinene på markedet. Disse maskinene har enn levende digitalt samfunn og ombygging og modifisering av maskinen er fullt mulig på eget ansvar.

Filamentstørrelse 1,75mm
Vanskelighetsgrad Enkel

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt