Nyhet
BEAMBOX 40W Laserkutter

BEAMBOX 40W Laserkutter

41.990,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Arbeidsområde

400x375x80mm

Modell/varenr.: 400-0-BBOX
Lagerstatus: Bestillingsvare med kort levering
stk.

Beambox

Kompakt men stor der det gjelder

BEAMBOX passer perfekt for hjemmet, skole og lett industri med sin kraftige 40W CO2 laser og kompakte størrelse.

Du trenger ikke all verdens med plass for å få plass til BEAMBOX med sine 25x83x67cm. Dette til tross får du ett arbeidsområde på hele 400x375x80mm

 

KRAFTFULL KUTTING

Med sin 40W CO2 laser vil BEAMBOX kunne kutte seg gjennom en hel rekke materialer og etterlate fine, rene kuttflater.

 

DETALJERT GRAVERING

 

Gravering er en lek med BEAMBOX som gir deg muligheten til å gravere bilder, tekst, mønstre og alt annet akkurat der du vil ha det ved hjelp av kamerasystemet som lar deg plassere graveringen der du ønsker.

HØY OPPLØSNING

 

Med en strek tynnere enn ett menneskehår lager BEAMBOX nydelige graveringer i 1000DPI oppløsning og streker ned i 0,05mm

 

HUNDREVIS AV MATERIALER

 

Her er det opp til deg å eksperimentere med de materialene du har lyst å bruke. BEAMO takler det aller meste du legger i den, og det er om å gjøre å være kreativ.

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHET

Gjør drømmene levende, bruk BEAMBOX som ett utgangspunkt til å starte en liten bedrift, ta hobbyen til ett nytt nivå eller la elevene oppleve gleden av å skape. Her er det bare du som setter grensene...

 

KRAFTIG SOFTWARE

BEAM STUDIO

 

Med BEAM STUDIO kan du sette dine ideer ut i live! Her kan du redigere, skape og justere til du får det resultatet du ønsker. Tekst, vektorfiler eller bilder i de fleste formater er ingen problem for BEAM STUDIO.

 

LIVE KAMERAVISNING

 

Ett kamera i laserhodet gir deg ett bilde av det som ligger i mskinen, og du kan bruke dette til å plassere dine mønstre AKKURAT der du vil ha dem!

 

BEAMCAM OG SMART TRACE

 

Med den enkle og intuitive BEAMCAM kan du enkelt ta ett bilde av noe du har tegnet, og deretter bruke dette til å gravere på hva du vil uten bruk av datamaskin. Genialt for å forevige barnetegninger, eller for å skape en fresh look fort.

 

ENKEL TILKOBLING

 

BEAMBOX tilbyr tilkobling via Ethernet og WIFI. Dette gjør deg i stand til å overvåke og bruke maskinen fra kontoret. BEAMBOX kan og lage en hotspot, slik at du kan koble deg til uten nett.

 

UBEGRENSEDE MULIGHETER

ROTERENDE MODUL

 

Denne tillegsmodulen gir deg muligheten til å gravere på runde objekter som glass, vaser etc. Denne modulen gir virkelig en ny verden av muligheter til en allerede kraftig maskin.

 

AUTOFOKUS

 

Denne smarte modulen justerer fokus avhengig av materialets tykkelse slik at du kan kutte dypere.

 

HYBRID LASER

 

De fleste laserkuttere bruker enten CO2 eller diodelaser. CO2 lasere er både raskere og som regel kraftiere, mens diodelasere har lengre levetid og kan gravere rett på rustfritt stål. Så hvorfor ikke kombinere begge? Hybridmodulen  gir deg begge mulighetene i en og samme enhet.

DENNE ER UNDER UTVIKLING OG IKKE KLAR ENNÅ

 

 

AVANSERTE FUNKSJONER

AIR ASSIST

 

BEAMBOX har en innbeygget luftstrøm som blåser over arbeidstykket rundt laserpunktet slik at en begrenser brennmerker og brann.

VANNKJØLING

 

De fleste andre CO2 lasere på markedet har en ekstern vannkjøling. BEAMBOX har en internt vannkjøler som sørger for at alle komponenter som trenger det holder seg kalde.

VENTILASJON

 

Ventilasjonen suger inn luft som sirkuleres i kammeret og suges ut bak av en kraftig men stillegående vifte på hele 200CFM(340m3/h) og en 12cm slange som kan kobles til avsug, ventil eller bare ett vindu.

 

SIKKERHET

 

Sikkerhet er en høyt prioritert del av BEAMBOX. Åpner du døren mens den jobber så stopper den umiddelbart. 

Vanskelighetsgrad Enkel

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger