Nyhet
Mayku FormBox Vakuumformer

Mayku FormBox Vakuumformer

8.990,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Alt du trenger følger med!

Modell/varenr.: 400-0-MAYK
Lagerstatus: På fjernlager(+2-6 dager leveringstid)
stk.

Vakuumforming for alle

Denne maskinen kan brukes til alt fra matlaging til arkitektmodellering via resinstøping og ikke minst andre morsomme hobbyprosjekter. Vi har testet maskinen og den er meget enkel i bruk. Vakuum oppnår med en medfølgende støvsuger som slås seg av og på automatisk noe som gjør hele prosessen enda enklere.

 

E3printable leverer maskinen med egen støvsuger

 

Den medfølgende bruksanvisningen tar deg gjennom hele prosessen på en lettfattelig måte og du får til og med støpemasse med slik at du kan fullføre eksempelprosjektene i manualen.

Om du vil lage former til å støpe lys eller sjokolade i er opp til deg. Ved å velge rett materiale for jobben kan du enkelt bruke matsikker PET-G og trygt spise det du former.

Maskinen er enkel i bruk, og ikke minst trygg for barn under oppsyn av voksne. Den har innebygget timer som skrur av varmeelementet om maskinen ikke blir brukt. Selve prosessen med formingen er lettfattelig og morsom å se på og utføre for barn og voksne i alle aldre.

Dette er ikke ett leketøy, men kan brukes til å skape komplekse deler til for eksempel arkitetur, interiørdesign, klesdesign og mye mye mer.

Mayku har brukt mye tid på å gjøre prosessen og maskinen så enkel som mulig, slik at du raskt kommer i gang med det du skal bruke formene til. En form er klar til bruk etter noen sekunders nedkjøling og du er klar til støping på sekunder.

Create

3D print, sculpt or find your shape and place it on the FormBox bed.

Form

The FormBox forms a sheet of material around your shape - creating a mold in seconds.

Multiply

Fill your mold with dozens of materials from chocolate to resin, plaster and even concrete.

Finish

Take it out and bring your first collection of products to life! You can even use the FormBox to create custom packaging for your creation.

 

 

Net. Vekt 13kg
Arbeidsflate 200x200mm
Vanskelighetsgrad Enkel

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger