Ikke på lager
V6/V5 PREMIUM Ruby Nozzle

V6/V5 PREMIUM Ruby Nozzle

Produktet er utsolgt.

649,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale
V6/V5 PREMIUM Ruby Nozzle
Produkt
 
Pris
Info
Antall

Reprap M6 1,75mm PREMIUM dyse i messing med tupp av ekte rubin

 

Nå er det slutt på å bytte dyse hver gang du skal printe noe eksotisk, eller å måtte leve med en dyse i stål som ikke leverer varme like bra som en messingdyse!

 

Passer blant annet: Craftbot 3, Formbor Rapotor, Prusa I3 Mk2/3, E3D hotends, V6 / V5 hotends.

Lengde på gjengeparti: 7mm

Diameter på gjenger: M6

 

Disse dysene er av svært høy kvalitet og har mye bedre tåleranser enn de fleste andre dyser på markedet, og kommer nå med inlagt rubin i tuppen for nærmest evigvarende levetid! Selv på de hardeste og mest tærende filamenter!

 

Hvorfor er dyser viktig?

Fordi det er der magien skjer når du printer. Det er her temperaturen skal overføres nøyaktig for å oppnå optimal filamentflyt. Det er her filamentet skal formes i en perfekt sirkel før det ekstruderes ned mot underlaget og flates ut. Ujevnheter og ujevne hull vil ha samme effekt på en print som forskjellen på en spiss og en sløv blyant, eller en skarp eller sløv kniv. Uten riktig verktøy kan ingen levere best resultater, heller ikke 3D printeren din.

Disse dysene blir laget med en toleranse på 0,01mm, alle skarpe kanter og ujevnheter blir fjernet og etter produksjon blir dysene vasket i en utrasonisk vaskeprosess som garanterer at de er helt rene for mye av det som kan ligge igjen etter selve tilvirkningsprosessen. Dysene inspiseres jevnlig ved at ett sett blir tatt rett fra produksjonen, saget i to og inspisert. Når partiet er godkjent blir de pakket i esker med beskyttende skum og er klare for å skape magi.

Filamentstørrelse 1,75mm
Vanskelighetsgrad Enkel

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt