Ikke på lager
PrimaCreator PREMIUM messingdyse 0,4mm for Mini/P120

PrimaCreator PREMIUM messingdyse 0,4mm for Mini/P120

Produktet er utsolgt.

129,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale
Modell/varenr.: 221-5-PC04
Lagerstatus: Utsolgt

PrimaCreator PREMIUM messingdyse

Passer: ProFab3D Mini, PrimaCreator P120, Monoprice Select Mini, Malyan M200

 

OBS: Disse dysene er litt lengre enn de originale, og du må enten justere heatbed helt ned før installasjon, eller skrive ut DENNE delen og installere den før installasjon. Du mister 1,5mm i Z høyde.

 

 

Disse dysene er av svært høy kvalitet og har mye bedre toleranser enn de fleste andre dyser på markedet.

Hvorfor er dyser viktig?

Fordi det er der magien skjer når du printer. Det er her temperaturen skal overføres nøyaktig for å oppnå optimal filamentflyt. Det er her filamentet skal formes i en perfekt sirkel før det ekstruderes ned mot underlaget og flates ut. Ujevnheter og ujevne hull vil ha samme effekt på en print som forskjelen på en spiss og en sløv blyant, eller en skarp eller sløv kniv. Uten riktig verktøy kan ingen levere best resultater, heller ikke 3D printeren din.

 

Disse dysene blir laget med en toleranse på 0,01mm, alle skarpe kanter og ujevnheter blir fjernet og etter produksjon blir dysene vasket i en utrasonisk vaskeprosess som garanterer at de er helt rene for mye av det som kan ligge igjen etter selve tilvirningsprosessen. Dysene inspiseres jevnlig ved at ett sett blir tatt rett fra produksjonen, saget i to og inspisert. Når partiet er godkjent blir de pakket i esker med beskyttende skum og er klare for å skape magi.

 

Merker på dyse vs Størrelse

  • 0 = 0.20mm
  • 3 = 0.40mm
  • 4 = 0.60mm
  • 5 = 0.80mm

 

 

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt