1,75mm PET-G 750g Sølv

1,75mm PET-G 750g Sølv

279,00 NOK

(inkl. mva.)

Basert på 1 omtale
Skriv produktomtale - Se produktomtaler

Produsent

PrimaSelect

Materiale

PET-G

Toleranse

± 0.05 mm

Oppvarmet plattform

helst minst 50°C

Printetemperatur

195°C - 240°C

Spolestørrelse 750g200mm x 55mm
Spolestørrelse 2,3kg300mm x 105mm
Spole Senterdiameter53mm
Modell/varenr.: 171-0-PSIL
Lagerstatus: På Lager
stk.

PET-G er sterk, fleksibel og enkel i bruk. Ofte omtalt som en slags mellomting mellom PLA og ABS når det kommer til egenskaper. PET-G er i likhet med PLA laget av biologisk nedbrytbare plantematerialer, men har stryke slagfasthet PLA bare kan drømme om. Glykol brukes til å forsterke PET, derav PET-G, noe som gir ett filament som så og si ikke krymper under print, med utmerket styrke og fantastisk utseende.

 

PrimaSelect PET-G er PET-G av MEGET høy kvalitet for de som setter pris på en finish av de skjeldne.

Den har utmerket lagheft, og printes enkelt på bare 195-240 grader på en kald plattform, dog anbefales plattform på 40-60 grader. Hefter meget godt på varm PEI.

Uansett hva du skal printe vil dette filamentet virkelig gjøre det lille ekstra for å sørge for at du får det resultatet du ønsker.

 

Filamentstørrelse 1,75mm
Vanskelighetsgrad Middels
Tittel Type Størrelse Last ned
PrimaSelect_PETG.pdf PDF 1.89MB Last ned
MSDS-PrimaSelect-PETG.pdf PDF 48.91KB Last ned

Kommentarer 3


 • Fin farge

  Omtale av

  Printer bra og har en fin farge med litt \"glitter\" i fargen som ser veldig flott ut. Verdt å merke seg at disse metallic fargene (testet bronse også) har ganske synlige z sømmer på start/stopp/retractions. Er ikke noe galt med instillingene men det er metallic effekten som gjør det så synlig. Fortsatt en av favorittene sålangt.

 • Prima vare

  Omtale av

  Jeg fikk noe gjenværende filament etter en kollega, for å teste, og må bare si at dette var virkelig bra. Jeg er riktig nok ikke helt sikker på om dimensjonen var nøyaktig 1,75, men så lenge jeg korrigerte for dette i slicerprogrammet så gjorde ikke dette så mye. Konge!

 • Endelig fant jeg deg!

  Omtale av

  Etter mange typer fillament har jeg endelig funnet meg en «sølvgrå» variant som ser bra ut, printer bra og faktisk ser litt ut som grå aluminium. Printer fantastisk, lekende lett og god styrke (230C på min Prusa mk2s) Av gråe/sølv/stål fillaments er dette min soleklare favoritt

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt