Filtersystemer

Vi har innledet ett godt samarbeid med anerkjente BOFA International om å levere filtersystemer til laserkuttere og annet utstyr som kan trenge dette. BOFA er anerkjent som en av de ledende merkene innen filtrering av røyk og gass fra alt en kan tenke seg innen industri, enten det er sveising, lodding, lakking, laserkutting, pussing, gravering, 3Dprinting eller annet.

De leverer svært gode anlegg som samtidig er relativt kompakte og har ett prispunkt som gjør det forsvarlig for de fleste. Anleggene er produsert i Europa, nærmere bestemt i Storbritania der også hovedkvarteret som også huser utviklingsavdelingen ligger.

 

Husk: Vi anbefaler ikke at laserkutter brukes i lukkede rom eller rom uten tilstrekkelig ventilasjon slik at røyken ledes UT av rommet. Det beste vil alltid være å ventilere røyk direkte ut av rommet slik at en bevarer sunn inneluft, men en filterenhet kan være løsningen når en ikke har mulighet til å ventilere ut eller er avhengig av å flytte laserkutteren rundt og ikke alltid har tilstrekkelig ventilasjon tilgjengelig.