Printetjenester

3Dprinting er morgendagens produksjonverktøy

Vi kan tilby din deg eller din bedrift printetjenester uten at dere trenger å investere i maskiner og kompetanse i bedriften selv. Som forhandler av 3Dprintere og filament sitter vi med ett demorom med mange av de nyeste og beste 3Dprinterne på markedet. Vi har og tilgang på materialer ingen andre kan tilby gjennom våre mange og gode samarbeid med aktører i hele Europa. Vi besitter og mye kompetanse innen design, 3D tegning og ikke minst hvilke muligheter 3Dprinting kan tilføre en bedrift. Så om du lurer på om det er noe vi kan tilby dere vil jeg anbefale at dere tar kontakt for det er det som regel. 

Ikke problemer, bare utfordringer

Vi kan tilby printing av modeller opp til 300x300x300mm i de fleste materialer og ingen oppdrag er ansett som umulige før vi ihvertfall har forsøkt å løse dem. Kompetansen innen materialer og printeteknikk som vi har opparbeidet gjør oss unike og i stand til å finne de beste løsningene på dine utfordringer.

 

Småskala produksjon

 

Alt fra prototyper, redesign eller rekonstruksjon av ødelagte deler, bruksdeler, småskala produksjon og ikke minst skreddersydde løsninger som er tilpasset din bedrift og dine utfordringer leverer vi.

Det er store summer å spare på å 3Dprinte protyper eller bruksdeler fremfor å maskinere dem ettersom det er materialbesparende, raskere og ikke minst gir 3Dprinting muligheter konvensjonell CNC ikke kan tilby. Med 3D printing kan du kombinere materialer, som harde og fleksible, eller du kan produsere deler med ferdige hengslepunkter og rørgjennomganger. 

 

Eksempel på del som enkelt kan lages med 3Dprint fremfor CNC

 

Eksempler på materialer vi kan levere: PLA, ABS, ASA, Polykarbonat, PolyPropylen, Nylon, karbonfiberarmerte materialer, PC/ABS, TPU, TPE, PET-G, PA 6, PA 12 og mange mange flere

Sikkerhet

Alt vi gjør er konfedensielt, og vi kan utstede en NDA(Konfedensialitetsavtale) om dere ikke allerede har en klar. Filer blir behandlet med ytterste respekt og lagres på kryptert hard-disk. Disse kan slettes etter jobben er over om dere ønsker det, eller vi kan beholde dem om dere ønsker flere kopier senere.

 

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat og se hva vi kan hjelpe deg med på mail@e3printable.no eller telefon 47300904