BEAMO 30W Laserkutter

BEAMO 30W Laserkutter

26.990,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Arbeidsområde

300x215x45mm

Modell/varenr.: 400-0-BEAM
Lagerstatus: Bestillingsvare med kort levering
stk.

Beamo

Kraftig men kompakt laserkutter helt enkelt

BEAMO er en laserkutter for skrivebordet. Den er kompakt, men kraftig. Den er Enkel men avansert. Den er genial for hobby eller skolebruk!

BEAMO er verdens minste CO2 laser, og giv deg muligheter på skrivebordet som kun industrielle laserkuttere hadde før. Du får muligheten til å kutte og gravere materialer du bare kunne drømme om før. Og alt denne til en overkommelig pris, og på en meget trygg måte.

 

KRAFTFULL KUTTING

Med sin 30W CO2 laser vil BEAMO kunne kutte seg gjennom en hel rekke materialer og etterlate fine, rene kuttflater.

 

DETALJERT GRAVERING

Gravering er en lek med BEAMO som gir deg muligheten til å gravere bilder, tekst, mønstre og alt annet akkurat der du vil ha det ved hjelp av kamerasystemet som lar deg plassere graveringen der du ønsker.

HØY OPPLØSNING

Med en strek tynnere enn ett menneskehår lager BEAMO nydelige graveringer i 1000DPI ioppløsning og streker ned i 0,05mm

 

HUNDREVIS AV MATERIALER

Her er det opp til deg å eksperimentere med de materialene du har lyst å bruke. BEAMO takler det aller meste du legger i den, og det er om å gjøre å være kreativ.

 

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHET

Gjør drømmene levende, bruk BEAMO som ett utgangspunkt til å starte en liten bedrift, ta hobbyen til ett nytt nivå eller la elevene oppleve gleden av å skape. Her er det bare du som setter grensene...

 

LITEN NOK TIL Å TA MED

Du kan til og med ta med deg BEAMO om du så ønsker. Dette gir mange muligheter for de som vil dra rundt på messer, kurs eller bare ønsker å vise frem hva de kan.

Hva får du i esken?

  • 1x FLUX Beamo
  • 1x Laserplattform for 30W
  • 1x 200mm slange for ventilasjon
  • 1x USB WIFI 
  • 1x Flaske med smøring
  • 1x Tape for å justere speil om nødvendig
  • 1x Ekstra verktøysett

 

KRAFTIG SOFTWARE

BEAM STUDIO

Med BEAM STUDIO kan du sette dine ideer ut i live! Her kan du redigere, skape og justere til du får det resultatet du ønsker. Tekst, vektorfiler eller bilder i de fleste formater er ingen problem for BEAM STUDIO.

 

LIVE KAMERAVISNING

Ett kamera i laserhodet gir deg ett bilde av det som ligger i mskinen, og du kan bruke dette til å plassere dine mønstre AKKURAT der du vil ha dem!

 

BEAMCAM OG SMART TRACE

Med den enkle og intuitive BEAMCAM kan du enkelt ta ett bilde av noe du har tegnet, og deretter bruke dette til å gravere på hva du vil uten bruk av datamaskin. Genialt for å forevige barnetegninger, eller for å skape en fresh look fort.

 

ENKEL TILKOBLING

BEAMO tilbyr tilkobling via Ethernet og WIFI. Dette gjør deg i stand til å overvåke og bruke maskinen fra kontoret. BEAMO kan og lage en hotspot, slik at du kan koble deg til uten nett.

 

UBEGRENSEDE MULIGHETER

ROTERENDE MODUL

Denne tillegsmodulen gir deg muligheten til å gravere på runde objekter som glass, vaser etc. Den gir også en økt maksimal høyde fra 45mm til 105mm for objektet som skal graveres. Denne modulen gir virkelig en ny verden av muligheter til en allerede kraftig maskin.

 

AUTOFOKUS

Denne smarte modulen justerer fokus avhengig av materialets tykkelse slik at du kan kutte dypere.

 

HYBRID LASER

De fleste laserkuttere bruker enten CO2 eller diodelaser. CO2 lasere er både raskere og som regel kraftiere, mens diodelasere har lengre levetid og kan gravere rett på rustfritt stål. Så hvorfor ikke kombinere begge? Hybridmodulen  gir deg begge mulighetene i en og samme enhet.

DENNE ER UNDER UTVIKLING OG IKKE KLAR ENNÅ

 

 

AVANSERTE FUNKSJONER

AIR ASSIST

BEAMO har en innbeygget luftstrøm som blåser over arbeidstykket rundt laserpunktet slik at en begrenser brennmerker og brann.

VANNKJØLING

De fleste andre CO2 lasere på markedet har en ekstern vannkjøling. BEAMO har en internt vannkjøler som sørger for at alle komponenter som trenger det holder seg kalde.

VENTILASJON

Ventilasjonen suger inn luft som sirkuleres i kammeret og suges ut bak av en kraftig men stillegående vifte på hele 200CFM(340m3/h) og en 12cm slange som kan kobles til avsug, ventil eller bare ett vindu.

 

SIKKERHET

Sikkerhet er en høyt prioritert del av BEAMO. Åpner du døren mens den jobber så stopper den umiddelbart. 

Bruksområde for maskin Hobby
Vanskelighetsgrad Enkel
Tittel Type Størrelse Last ned
beamo-user-manual-20191203-(1).pdf PDF 27.67MB Last ned

Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt