Kurs og oppstart

Trenger du hjelp til oppsett av maskin? Eller ønsker du kurs/veiledning i bruk av maskin eller 3Dprinting?

Her hos E3printable.no er det nettopp det at du skal vite at vi er trygge på de produktene vi selger som er det viktige. De maskinene og materialene du finner her, er produkter vi kjenner godt. De fleste er faktisk i daglig bruk på kontoret nettopp for at vi skal kunne utvikle den kunnskapen du som kunde bør kreve av din forhandler. Når du handler en maskin her hos E3printable.no så får du en partner med på kjøpet som du kan spørre hver gang du lurer på noe. Dersom vi ikke vet svaret, ja så gjør vi vårt ytterste for at du som kunde skal få ett godt og raskt svar presentert på en forståelig måte.

 

Å investere i nytt utstyr betyr ofte mye tapte penger i frustrerte ansatte som må lete gjennom endeløse manualer for å finne svaret på ting de ikke engang er sikre på om finnes ett svar på. Tid er penger, så bruk heller muligheten til å spare penger og frustrasjon ved å få maskinen installert og de ansatte opplært skikkelig fra starten.

 

Vi har tilpassede opplegg for det meste, om det så bare er oppsett og oppstart av maskin, til kurs for større grupper i 3Dprinting, eller i bruk av 3Dprinter.

 

Priseksempler (eks. MVA):

Oppstart og klargjøring av maskin hos kunde (Maks 2 timer): 1200,-

Opplæring i bruk av maskin levert av E3printable.no med inntil tre personer i 3 timer: 2400,-

Kurs for opptil 5 personer i 3Dprinting* (3 timer): 3000,- 

Kurs for mer enn 5 personer i 3Dprinting*: Ta kontakt

Reise til og fra kunde under 50km en vei: 300,- + eventuelle bom/ferge

Reise til og fra kunde over 50km dekkes av kunde etter avtale.

* Innholdet i kurset blir vi enige om. Det kan være alt fra bruk av maskiner, vedlikehold, programvare etc. Det er opp til deg å høste av vår erfaring fra tusenvis av timer med 3dprinting.

 

Ta kontakt på mail@e3printable.no i dag for å booke din veiledning.