Palette 2s Pro

Palette 2s Pro

11.199,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Opptil 4 filamenter

Enkel i bruk

Passer 1,75mm filament

 

Modell/varenr.: 300-S-P2PR
Lagerstatus: Sendes fra fjernlager rett hjem til døra di. Normalt 2-6 dagers leveringstid.
Tilbehør
  • Palette og Hub pakke

    Få med den fantastiske Hub S som gir bedre kontroll og en enklere brukeropplevelse!

    ( + 1.399,00 NOK )
stk.

Fordi livet er morsommere i farger!

Palette 2s Pro gir alle muligheten til å lage flerfargede utskrifter med den eksisterende 3Dprinteren du har fra før. Og det stopper ikke der, for Palette 2s Pro kan også håndtere flere ulike materialer, noe som gjør selv den enkleste 3Dprinteren til ett teknisk vidunder.

 

Palette 2s Pro har fått en liten oppgradering fra Palette 2 Pro

  • Oppgraderte fremdriverarmer for å optimalisere fremføring av filament. Disse er nå også gjennomsiktige for å se filamentet hele veien opp til Splice Core. De nye armene er også bedre for TPU og PVA
  • Oppgraderte sensorbrytere for å sørge for lengre levetid og bedre utseende med hvite LED 
  • Firmware som er klar til bruk rett ut av esken.
  • Oppgradert splice core for å gi lengre levetid, og bedre spleiser. Dette gir også rasker spleising med 10% hastighetsøkning

 

Dette er ikke magi, det er heller ikke science fiction, men det er her og nå. Det Palette 2 Pro gjør er å spleise fire farger, eller ulike materialer til en kontinuerlig tråd med filament. Denne mates inn i din 3Dprinter som vanlig, og ut kommer fargerike utskrifter du ikke har sett maken til.

 

Hvorfor Pro?

Palette2s Pro leveres med en slicecore i aluminium, noe som gir bedre varmekontroll og opptil 20% raskere spleising. Leveres med 2 år garanti på deler!

 

Ikke bare farger, men også materialer!

Palette 2s Pro kan gjøre mer enn bare bytte farger på filamentet ditt. Den lar deg også benytte opptil fire forskjellige materialer som er nære hverandre i temperatur, det være seg fleksible, vannløselige, stive eller myke.

 

Aldri mer en haug med nesten tomme filamentruller

Ved å montere samme farge i flere av inngangene på Palette 2s Pro kan du enkelt mate alle de nesten tomme rullene dine i maskinen, og den vil spleise dem inn etterhvert som de går tom, eller tilfeldig om du så ønsker.

 

Enkel i bruk

Du er i gang med å skape dine egne kunstverk på en times tid takket være en meget godt utviklet rettledning, både i software, og gjennom videoer på nettet som viser deg hele prosessen steg for steg for å lykkes.

Vanskelighetsgrad Enkel
Filamentstørrelse 1,75mm, 2,85mm

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger