Tilbud
Palette 2 Pro

Palette 2 Pro

5.990,00 NOK 7.990,00 NOK

(inkl. mva.)

Ingen produktomtale

Opptil 4 filamenter

Enkel i bruk

Passer 1,75mm filament

 

Modell/varenr.: 300-0-P2PR
Lagerstatus: På Lager
Tilbehør
  • Palette og Hub pakke

    Få med den fantastiske Hub S som gir bedre kontroll og en enklere brukeropplevelse!

    ( + 1.399,00 NOK )
stk.

Fordi livet er morsommere i farger!

Palette 2 Pro gir alle muligheten til å lage flerfargede utskrifter med den eksisterende 3Dprinteren du har fra før. Og det stopper ikke der, for Palette 2 kan også håndtere flere ulike materialer, noe som gjør selv den enkleste 3Dprinteren til ett teknisk vidunder.

 

Dette er ikke magi, det er heller ikke science fiction, men det er her og nå. Det Palette 2 Pro gjør er å spleise fire farger, eller ulike materialer til en kontinuerlig tråd med filament. Denne mates inn i din 3Dprinter som vanlig, og ut kommer fargerike utskrifter du ikke har sett maken til.

 

Hvorfor Pro?

Palette2 Pro leveres med en slicecore i aluminium, noe som gir bedre varmekontroll og opptil 20% raskere spleising. Leveres med 2 år garanti på deler!

 

Ikke bare farger, men også materialer!

Palette 2 Pro kan gjøre mer enn bare bytte farger på filamentet ditt. Den lar deg også benytte opptil fire forskjellige materialer som er nære hverandre i temperatur, det være seg fleksible, vannløselige, stive eller myke.

 

Aldri mer en haug med nesten tomme filamentruller

Ved å montere samme farge i flere av inngangene på Palette 2 kan du enkelt mate alle de nesten tomme rullene dine i maskinen, og den vil spleise dem inn etterhvert som de går tom, eller tilfeldig om du så ønsker.

 

Enkel i bruk

Du er i gang med å skape dine egne kunstverk på en times tid takket være en meget godt utviklet rettledning, både i software, og gjennom videoer på nettet som viser deg hele prosessen steg for steg for å lykkes.

Filamentstørrelse 1,75mm, 2,85mm
Vanskelighetsgrad Enkel

Kommentarer 0


Produktets tagger

Det er ikke registrert noen tagger.

Mine tagger

Andre kunder har også kjøpt