Industri

3D printing er fremtidens produksjonsmetode

 

Enten du leter etter en enkel maskin til å printe ut en prototype innimellom, eller ett skikkelig arbeidsjern, så har vi det du trenger. Vi har og førstehånds erfaring med de aller fleste maskinene vi selger, slik at vi kan svare på det du lurer på. Du er derfor trygg på at vi vet hva vi snakker om når du handler utstyr fra E3Printable.

 

 

Ikke bare leverer vi mange av maskinene gratis, men du kan også få hjelp til montering, oppstart og sågar få ett kurs i bruk av maskinene.

LES MER OM DETTE HER

Dette sikrer at de ansatte er opplært i bruk av maskinen, vedlikehold og at dere sparer tid og penger på unødige driftsopphold.

 

 

E3printable.no er også leverandør av Fillamentum Industrial og deres utvalg av filamenter tilpasset industri. Kun enkelte forhandlere fra Fillamentum får tilgang til denne delen av sortimentet basert på utvidet kunnskap om materialene gjennom nøye testing slik vi driver med innomhus her. Dette gir oss, og dere, kunnskapen som trengs for å komme raskt i gang med rett bruk av alle materialer. Vil du handle med noen som vet hva de selger, så handler du trygt her hos oss.

 

Vi er stolte av å ha levert maskiner og utstyr til oljeindustri, skolesektor, høgskoler, universiteter, mekanisk industri, grafisk industri, makerspace, bilindustri, kjemisk industri, medisin, og mange mange flere. Se gjerne vår REFERANSESIDE for ett bittelite utvalg av tilbakemeldingene og jobbene vi har levert. du kan også komme innom for en demonsttrasjon av mange av de mest populære maskinene vi selger. AVTAL DEMO HER

 

Selvsagt kan du handle mot faktura hos oss som bedriftskunde, og du får tilgang på levering med Bring Bedriftspakke som bedriftskunde. 

SØK OM BEDRIFTSKONTO FOR Å BETALE MED FAKTURA HER!