Tiden flyr når en har det gøy!

Opprettet den under Info

Tiden flyr når en har det gøy!

Som tittelen sier, så har tiden gått fort det siste året, for det har virkelig vært gøy. Det har vært hyggelige kunder, mye aktivitet, og mange spennende produkter som har blitt testet og solgt. Produkter har kommet, og leverandører har blitt borte. Utfordringene har vært der, men ikke mer enn at de har vært overkommelige. I likhet med romfergen Discovery på bildet har også E3printable.no akkurat kommet klar av oppskytningstårnet, og nå går det bare en vei, og det er OPP. Så nå er det på tide å feire litt i en hel måned!

 

Først ut den gledelige infoen om at fra og med i dag 30 Mars(Ikke 1 april, for da tror alle det er en spøk) vil alle som er registrerte som SUPERKUNDER(medlemmer i gruppen 3D Printer Norge på FB og registrert som superbruker hos E3printable.no) få muligheten til å kjøpe PrimaValue PLA til kun 199,99 fra første eske. Dette er ett tilbud som vil gjelde kun ut april måned i første omgang. Det skal ikke koste skjorta å printe med kvalitetsfilament, og vi vil gjerne gjøre det vi kan for at ikke dere skal måtte velge hva dere skal skrive ut på grunn av at det koster for mye med PLA. Marginene er ikke store på filament fra EU, men vi gir vekk det lille vi har for å feire at vi har så lojale kunder der ute, og håper du vil fortsette å kjøpe din kvalitetsfilament fra E3printable.no. De som ikke er superkunder kan glede seg med at de får muligheten til å kjøpe samme fantastiske filament til 209,- i samme tidsrom.

 

Så til en tidligere nevnt sak om ett gavekort som skal deles ut i anledning feiringen av 1-årsdagen. Forøvrig kan jeg opplyse om at første dag nettbutikken var oppe for salg var 19 april 2016. I den anledning vil alle ordre som kommer inn fra 30.Mars klokkken 0000 til og med 19 april klokken 1200 være med i trekningen av ett gavekort på 500,-! Det vil altså si at alle som handler i disse dagene er med i trekningen, og at jo flere ordre du har her, jo flere muligheter har du for å vinne gavekortet. Dette for å belønne de som er med oss etter ett år og inn i fremtiden. Kombiner dette med at du som SUPERKUNDE får 1kg PLA til 199,99 ut april, og du har en god sjanse til både å vinne litt, og å skaffe deg kvalitetsfilament til en billig penge!

 

Følg med, ny leverandør for å erstatte eco3D er ikke langt unna, og jeg kan love deg kvalitetsfilamenter laget i europa du ikke har sett før i Norge til vår kjente og kjære lave pris.

 

Glem heller ikke å slenge inn en kommentar her slik at du kan vinne 100,- i gavekort!

 

-Even

 

 

 

 


Kommentar(er) 3

 • Frode Wallin
  Frode Wallin http://www.prugelknabe.com

  GRATLA MED DAGEN! Fortsetter du med din eminente kundesupport og arbeidet du legger ned i å kvalitetssikre det du har i hyllene er neppe toppen av hva du kan nå \" the sky\"! Dette kan bare gå en vei og det er ut i galaksen! Lykke til videre, og for all del, vær aldri besjeden hva rabatter anngår, det er bare å køle på ;-) Frode

  Svar

 • Tore Langelandsvik
  Tore Langelandsvik

  Gleder meg til å se utvalget fra den nye leverandøren

  Svar

 • Vegard Fladby
  Vegard Fladby

  Hurra! Er gjerne med på reisen i flere år til :)

  Svar

Skriv kommentaren din