Velkommen til bloggen!

opprettet den under Info

Velkommen til bloggen!

Som tidligere nevnt har E3printable endelig skaffet seg sin egen blogg. Jeg tar ikke sikte på å delta i TV programmet Bloggerne på TV i nær fremtid, men vil heller satse på å bruke denne kanalen til å nå ut med nyttig og morsomme innslag rundt temaet 3D printing. Hvor ofte inleggene kommer vil variere, så husk å sjekke innom med jevne mellomrom.

Jeg er klar over at jeg ikke er noe grafisk geni, eller har foto-kunnskap verdt 50 øre, men skal gjøre så godt jeg kan for å legge inn bilder slik at det ikke bare ender med masse tekst.

Dersom du har tips, ideer, ønsker eller slikt for hva denne bloggen bør inneholde, så la meg vite det ved å bruke kommentarfeltet. Jeg håper og at du tar deg tid til å bruke kommentarfeltet under om du har en mening, eller bare for å si hei :)

For å feire denne begivenheten vil en av de 20 første som legger igjen en kommentar under bli trukket ut for å motta ett gavekort på 100,-. Trekningen finner sted når 20 kommentarer fra individuelle brukere er kommet inn, og vinneren vil bli offentliggjort her, og tilskrevet på mail.

 

-Happy Printing, og velkommen til bloggen folkens!

 


Kommentar(er) 6

 • David k
  David k

  Ikke nådd 20 enda! Venter i spenning!

  Svar

 • Kim Kristoffersen
  Kim Kristoffersen https://www.facebook.com/kim87

  Det hadde vært fint om du kunne lagt litt PLA i bløtt, som jeg kunne få kjøpt av deg..? Jeg har hørt at det ikke knekker så lett da!! xD

  Svar

 • Kristian
  Kristian

  Kult Even! Gratulerer med blogg Legg gjerne ut tips og ideer til hva man kan få til med 3D-printing. Er ihvertfall knallfornøyd med mine kjøpte produkter.

  Svar

 • Morten
  Morten http://www.3Dprinteriet.no

  Nyhetsbrev og blogg, skal si det tar seg opp. Legg ut tips, triks og spesifike bruksområder for bruk av egne produkter for å vinne nye følgere. Ta med bilder av eksempler. Stå på, Even!

  Svar

 • Kristian Einarsen
  Kristian Einarsen https://www.facebook.com/Einarsen3D

  den grafiske biten kommer seg nok etterhvert :) hvis ikkje så har du Clipart ;)

  Svar

Skriv kommentaren din