Eddi's nye hus

opprettet den under Info

Eddi's nye hus

Hva gjør du når det dumper en bok fra bok-klubben ned i postkassen som omhandler hvordan du som barn kan ha småkryp som kjæledyr hjemme?

Selvsagt løper du ut og finner en edderkopp som skal bli ditt nye kjæledyr, og helst bo i stua slik at du kan se den hele tiden. Men hva skal den bo i?

Vi løste dette ved å bruke Beamo laserkutter, litt akryl av diverse slag og en limpistol.

Først planla vi hvordan vi litt om hvordan edderkoppen ville ha det. At den ville ha plass, og gjerne føle at den var trygg samtidig som det føltes stort. Derfor valgte vi å gå for en 6-kantet design med akryl-speil i tre av veggene og gjennomsiktig akryl i de tre siste og taket. Bunnen er en hvit akrylplate som skaper en lys som trivelig atmosfære der det ikke er sand på bakken.

 

Ved hjelp av en genial nettside kalt MakerCase satte vi raskt opp de dimensjonene vi ville ha på vår boks, og fikk like raskt ut tegninger vi kunne mate inn i Beam Studio for å sette Beamo i arbeid. Alt vi trengte gjøre var å lage noen hull til lufting, noe som var en lek med verkøy i Beam Studio. Kuttingen var gjort på minutter, og det var veldig fascinerende å se på akrylen som ble kuttet som av en magisk usynlig kniv.

 

Hele greia ble løpende prøvemontert med litt tape slik at vi fikk se at alt passet, og deretter bar det hjem til mamma for å få limejobben unnagjort.

Dette var enkelt med en limpistol, og vipps hadde vi laget ett nydelig terrarie til edderkoppen som selvsagt heter Eddi.

 

Dette ble innredet med sand, kvister, en 3Dprintet krukke, stein, greiner og blader slik at edderkoppen skal trives.

 

En fuktet dott med bomull ble satt inn, for det er viktig fikk vi beskjed om av minstemann som hadde lest seg frem til dette. Nå er det bare å håpe at Eddi trives i sin nye flotte bolig, midt på stuebordet.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din