Flashforge Adventurer 3 – En maskin ALLE kan bruke?

opprettet den under Produkter

Flashforge mener deres nye 3D printer for hjemmemarkedet er så enkel at selv en nybegynner kan printe med den rett ut av esken. Her hos E3printable.no tas ikke slike påstander fra leverandører for god fisk uten å bli testet. Så jeg fikk min kone Eilen og min sønn Emrik(4) til å teste en Adventurer 3 rett ut av esken helt uten input fra meg. Ingen av dem har noen sinne printet noe, skiftet filament, eller i det hele tatt hatt befatning med en 3D printer foruten om mitt kontinuerlige snakk om 3D printing… Alt jeg gjorde var å ta bilder, og var der som moralsk støtte i tilfelle noe skulle være vanskelig, litt som at eg var vennen hun kunne ringe om hun skulle stå fast.

Slik gikk det:

Et bilde som inneholder person, innendørs, bord, sitter

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Først på programmet var utpakking, og Eilen fant selvsagt frem rett verktøy med en gang… En sløv barnesaks. Men eska ble da åpnet, og vi var godt i gang.

Et bilde som inneholder person, boks, innendørs, bord

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

I toppen av esken fant hun litt filament, litt verktøy, instruksjoner og garantibevis. Alt ble grundig undersøkt og instruksjonene ble selvsagt pakket ut med en gang.

Et bilde som inneholder person, barn, liten, gutt

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Siden maskinen og eska ble litt stor for å pakkes ut på bordet hjalp jeg med å flytte den ned på gulvet. Og dette var det eneste jeg hjalp med foruten om å hente en sideavbiter for å kutte filamentet med under hele denne testen. Maskina veier ca. 9 kilo, så den var ikke tung å løfte, og Emrik hjalp til med å fjerne bobleplasten som hang fast slik at Eilen fikk bedre tak i maskina.

Et bilde som inneholder innendørs, gulv, barn, liten

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Etter dette ble vår minste hjelper litt distrahert ettersom det nå plutselig var en stor eske om masse bobleplast i stua. Hvem ville ikke blitt litt ukonsentrert under slike omstendigheter om vi var 4 år?

Et bilde som inneholder innendørs, bord, sitter, gulv

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Maskina var godt pakket inn og tapet.