Dine fordeler som Bedriftskunde

Som bedriftskunde får du fordeler når du handler mye hos E3printable.no

 

  • Alle bedrifter får 3% rabatt på ordre over 10 ruller, og 5% rabatt på alle ordre som overstiger 20 ruller. Rabatten trekkes fra mauellt av E3printable etter bestilling og du belastes kun rabattert beløp om du har betalt med kort.
  • Når en bedrift har handlet for mer enn 20 000,- eks.MVA i løpet av inneværende år, får du 5% rabatt for ALLE bestillinger, uavhengig av størrelse ut året. Ordre over 10 ruller gir 7,5% rabatt, og ordre på over 20 ruller gir 10% rabatt.

 

For å få tilgang til å handle med faktura sender du enkelt en mail til mail@e3printable.no 

Faktura utstedes med 10 dagers betalingstid, og dersom den ikke betales innen fristen vil muligheten til å handle på faktura opphøre. Ubetalte fakturaer ender med inkasso.

 

Du har og tilang til å få ordre sendt med bedriftspakke over natten, en tjeneste levert av Bring som garanterer leveranse neste dag. Dette forutsetter selvsagt at alle varene du har bestilt er på lager.

 

Disse bedriftsfordelene kan endres uten varsel, gjelder ikke frakt, 3D printere eller allerede rabatterte varer. 

For å få bedriftsfordeler må du ha ett organisasjonsnummer som er registrert i Brønnøysundregisteret, og dette vil stå som ansvarlig firma ved mislighold eller andre saker.